Inschrijven Groepslessen Uurrooster

Testimonials

Ontdek wat klanten zeggen over hun transformatie bij Focus Coaching.

Reviews van klanten

Ontdek wat onze klanten zeggen

"Ik heb eigenlijk heel mijn leven best veel aan sport gedaan, maar met het ouder worden is dat wat geminderd. Ik merk dat het dan ook moeilijk is om fit te blijven uiteraard en heb dan een aantal pogingen ondernomen om terug fit te worden en ook fit te blijven. Focus heeft me daar keer op keer mee geholpen en telkens als ik denk "ik zal het wel zonder kunnen" en Focus een beetje loslaat, mislukt het toch elke keer weer. Dus ik merk dat ik Focus echt wel nodig heb om fit te worden en te blijven en dat ik die steun keer op keer krijg, hoe vaak ik het ook al opgegeven heb."

- Marlies

"Ik ben bij Focus gestart van in het begin. Waarom? Omdat ik graag sport, omdat het voor mij een ontspanning is. De begeleiding vind ik heel belangrijk, de techniek, goede sociale contact en goede coaches. Mijn doel is vooral mijn gewicht op peil te houden, gezond te leven en te blijven sporten onder begeleiding. Sporten is mijn leven!"

- Cindy

"Ik had veel last van onzekerheden, mijn zelfvertrouwen was echt alles behalve. Ik voelde me gewoon niet goed in mijn vel en ik wou daaraan werken. Psychisch, in het hoofd, daar wou ik echt iets aan doen. En zo ben ik bij Focus terecht gekomen. Daar hebben ze me uit mijn schulp gehaald en daar ben je geen nummertje, zoals bij vele fitness centra. Je bent echt een persoon, ze spreken u aan, ze motiveren u, als je iets niet kan wordt het meteen aangepast. Bepaalde workouts kan ik niet en als ze zien dat je ergens problemen mee hebt, dan wordt je meteen geholpen. Als je met vragen zit of je wil iets lollig vertellen, dat mag gewoon. Het is gewoonweg familie."

- Karen

"Ik ben bij Focus terechtgekomen omdat ik iets aan mezelf wou veranderen. Voor mij was het moeilijk om de eerste keer binnen te stappen, maar ben blij dat ik die stap heb gemaakt. Iedereen is daar even vriendelijk! De coaches, de leden, iedereen helpt elkaar en dat is heel fijn. Qua doelen, die heb ik nog lang niet bereik, maar ik heb ook geen termijn daarop gezet. Dat ik terug zin heb om te sporten. Ik kan terug met mijn kinderen veel meer doen, omwille van dat ik veel meer energie heb. En ik denk dat dat echt wel te wijten is aan de Focus-familie en aan de Focus. Zit je met een probleem, je kan daar altijd terecht."

- Vanessa

"Sinds 2 jaar sport ik bij Focus, Personal Training. Sinds de verhuizing kom ik 2 keer per week bij Focus. In het weekend doe ik graag eens een WOD mee of een bokszaktraining. Het doel dat ik bereikt heb, is dat ik sporten veeel leuker vind. Ik sport 5 keer per week. Dat houd ik goed vol en ik hoop nog meer doelen te bereiken."

- Ilse

"Ik ben in 2019 bij Focus binnengestapt omdat ik graag wou afvallen. Focus heeft mij daar supergoed mee geholpen en ik ben op een jaar tijd, op een gezonde manier, 20 kilogram afgevallen."

- Ellen